24. March 2023

Hoog Laag Bedden: Comfortabel en functioneel

Hoog laag bedden zijn bedden die in hoogte verstelbaar zijn en geschikt zijn voor mensen die extra zorg nodig hebben. Bij Zorgbedplus bieden wij hoog laag bedden aan die niet alleen functioneel en comfortabel zijn, maar ook stijlvol en aanpasbaar aan uw smaak. Onze bedden zijn beschikbaar in zowel een 1-persoons als 2-persoons formaat en kunnen aan één of beide zijden van het bed worden uitgerust met de hoog laag techniek. Daarnaast zijn ze voorzien van wielen met remmen en hebben ze een sta-op functie. Wij kunnen zelfs hoog laag boxsprings op maat maken die voldoen aan de juiste arbo werkhoogte.

                                                Hoog Laag Bedden Deluxe

Waarom zou u kiezen voor een hoog laag bed?

Een hoog laag bed kan een verstandige keuze zijn voor de toekomst, omdat u de hoogteverstelling kunt gebruiken wanneer u dat nodig heeft. Bijvoorbeeld als u zorgbehoevend wordt, maar ook als u het bed wilt gebruiken om gemakkelijk op te maken of om gemakkelijk op te staan. Onze bedden zien er net zo mooi uit als gewone bedden en zijn verkrijgbaar zonder hoofdpaneel en in een twijfelaar maat van 120 cm breed. Wij bieden zowel 1-persoons als twijfelaar hoog laag bedden aan.

Voor wie zijn hoog laag bedden geschikt?

Onze hoog laag bedden zijn niet alleen geschikt voor zorgbehoevenden, maar ook voor mensen die het bed willen gebruiken om gemakkelijk op te maken of om gemakkelijk op te staan. Wij passen de hoogte van het bed aan uw heupbooghoogte aan, zodat u vanaf een fijne zithoogte goed met de voeten bij de vloer kunt en gemakkelijk kunt opstaan. Bovendien kunt u het bed gebruiken om gemakkelijker te draaien. Wij maken het matras stevig genoeg en bieden later, indien nodig, accessoires aan zoals een draaibuddy, papegaai en gladdere lakens.

Een hoog laag bed van Zorgbedplus

Bij Zorgbedplus kunt u een hoog laag bed kopen dat past bij uw bestaande slaapkamerinrichting. Wij monteren onze onderbedden namelijk nooit vast aan het hoofdpaneel, zodat de bedden verrijdbaar blijven en we het nieuwe hoog laag bed kunnen combineren met (een deel van) uw bestaande bed. Daarnaast bieden wij verschillende opties aan voor de afwerking en het materiaal van het bed, zodat het volledig aan uw wensen voldoet.

Jerry Williams is the author of this Article. To know more about hoog laag bedden please visit the website

Jerry Williams


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *